Villa Rapakivi

Kaunis ja jylhä niemi järven rannalla tarjoaa rauhaa ja elämyksiä, oma päivittäistuotteiden kauppa

Villa Rapakivi (ent. Piimäkallion erämaamaja) sijaitsee kauniilla niemimaalla, jossa on karu vetovoima ja ympäröivän järvimaiseman seesteinen kauneus. Raitis ilma ja luonto ympärillä, lintujen laulu ja metsäpolut kutsuvat kävelylle. Et halua lähteä tästä viehättävästä, ihanasta paikasta. Alueella on mahdollisuus myös pulahtaa järveen tai savusaunan edessä olevaan lampeen tai lähteä vaikkapa pyöräretkelle. Villa Rapakivessä on myös oma päivittäistavaroiden kauppa, joten ei tarvitse lähteä pidemmäksi täydentämään tavallisia ruoka- tai käyttötavaratarpeita.

Isossa talossa on kuusi viihtyisää omaa huonetta, joista on käynti ihanaan isoon yhteistilaan, jossa on tilaa isollekin joukolle nauttia yhteisistä hetkistä vaikkapa takkatulen ääressä. Huoneissa voi majoittua 3-4 ihmistä, tarvittaessa vielä varavuoteella lapsi tämän lisäksi. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku.

Villa Rapakivessä on myös neljä pientä mökkiä. Näissäkin on sähkölämmitys ja petivaatteet kuuluvat aina majoituksen hintaan. Tarvittaessa on mahdollisuus järjestää myös paikka teltalle ja asuntovaunulle tai -autolle. Grillimaja on myös varattavissa käyttöön kauniilla näköalapaikalla.

Erityistilaisuuksiin voidaan vuokrata erikseen myös rannassa olevaa villaa, esimerkiksi hääparille. Talo on täysin varusteltu (astianpesukone, pesukone, keittiötarvikkeet), saunassa on hyvät löylyt ja liinavaatteet kuuluvat aina pakettiin.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Viilajärventie 253
18300 Heinola

Puhelin:

Sähköposti:

Verkkosivusto:

Vastuu tämän sivun sisällöstä ja ajantasaisuudesta kuuluu yritykselle