Kusmiku Street Food & Bar

Ravintola Kusmiku

Kusmikun historia on kohta kuuden vuoden mittainen. Toimintamme starttasi tuolloin käyntiin ruokarekalla katuruoan parissa.

Kesällä 2022 Savontie 7. sijaitseva ravintolamme täyttää pyöreät viisi vuotta. Nykyinen ravintolan ruokalista, menu 8.1, on suuntautunut yhä enemmän kohti alkulähteitämme. Katuruoka merkitsee monissa kulttuureissa sellaista positiivista fiilistä, yhdessäoloa ja hyviä makuja. Meidän mielestä ravintolassamme on hyvä fiilis, toivommekin että sen aistii niin ruokalistaltamme kuin myös paikan päälle ravintolaan saavuttuanne.

 

Ruokalistalta löytyy Burgereita jokaiseen makuun ja nälän kokoon, The Klassikoita kuten Lehti & Pihvin jälkeläinen Lehtipihvi, unohtamatta Tuunattuja Raunoja tai Pynnösen Burgertarjotinta, jonka syömiseen varsinkin yksin kannattaa varata normaalia pidempi ruokkis.

 

Lounas tarjoillaan noutopöydästä ma-pe klo 11-14.

 

Ravintolamme on avoinna tällä hetkellä ma-la. Koronarajoitustoimien vuoksi tarkemmat aukioloajat kannattaa tarkistaa facebookista, Kusmikufood.

 

Meiltä saat myös ruoalle kotiinkuljetuspalvelun. Toimitamme ruoat aina kahdeksaan kilometriin asti neljän euron kuljetusmaksulla. Ruoat voi tilata niin kotiin, töihin, naapuriin, mökille tai vaikka uimarannalle.

Maksutapoina meille käy käteinen, kortti, lounassetelit, ePassi, Edenred -sovellus, Easy Break, Smartum, MobilePay tai etänä voit maksaa iZettle maksulinkin kautta vaikka kaverin ruoat etukäteen.

 

Catering -palveluna voimme järjestää tarjoilut ja tarjoilijat juhliisi juuri sinne missä olette juhlia tai tilaisuuksia järjestämässä.

 

Eikä unohdeta sitä mistä kaikki alkoi eli ruokarekkaa joka edelleen keikkailee, myös tilauksesta enemmän ja vähemmän ympäri Suomea.

 

 

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Savontie 7 II-kerros
18100 Heinola

Puhelin:

Sähköposti:

Verkkosivusto:

Vastuu tämän sivun sisällöstä ja ajantasaisuudesta kuuluu yritykselle