Huoneistohotelli Valo majoitus

Huoneistohotelli Valo majoitus

Huoneistohotelli Valo majoitus

Olemme uuden ajan hybridihotelli. Hotelli Valo tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja koulutustiloja eri käyttötarkoituksiin. Tämä uuden ajan hybridihotelli tarjoaa sekä lyhytaikaisia huoneita että pidempiaikaista majoitusta. Joustava varausjärjestelmä mahdollistaa asiakkaiden saapumisen myöhään saapuvat tai lähtemisen aikaisin helposti ja vaivattomasti. Hotelli Valon hotellihuoneet ovat esteettömiä.

Hyvä varustelutaso

Huoneistohotelli Valon huoneet ovat hyvin varusteltuja. Majoittua voi esimerkiksi kuukaudeksi kerrallaan, ja näitä huoneistoja on tarjolla sekä minikeittiöllä tai mikrouunilla ja keittimillä varusteltuina.

Hotelli Valossa majoittujille on myös kuntosali vapaassa käytössä. Kuntosali on avoinna arkipäivisin klo 6-21.  Myös lähialueen ulkoilumaastot tarjoavat liikuntamahdollisuuksia, esimerkiksi patikkapolkuja ja pyöräreittejä. Liikuntamahdollisuuksia ja nähtävyyksiä on kävelymatkan päässä paljon. Valolinnan puistikossa sijaitsee myös idyllinen Terveyslampi.

Kesäaamuisin ja -iltaisin lämpiää Hotelli Valon vieraille varattavissa oleva rantasauna. Rantasauna sijaitsee aivan hotellin vieressä, Terveyslammen rannalla. Olisiko aivan mahtava elämys pujahtaa saunan löylyistä uimaan tähän taianomaiseen metsälampeen? Rantasaunan vieressä oleva Savusauna Tapionpirtti lämmitetään myös varauksesta pienille ja isommille ryhmille.

Nowene Nordic Saunat ja Kylpylä ryhmille

Nowene Nordicissa pääset nauttimaan neljän erilaisen saunan tunnelmasta.

Kylpylässä voit pulahtaa monissa uima-altaissa. Itsensä viilentäminen saunan jälkeen onnistuu hienosti esimerkiksi Mielikin Lempilammessa. Tämä allas on lämmitetty 24 asteeseen ja tuntuu kuin linnunmaidolta. Enemmän lämpöä rakastaville tarjoamme lämminaltaan, jonka vesi on 30-asteista. Porealtaassa kuplat kutittelevat miellyttävästi, ja Hiisi-paljualtaassa voit nauttia pakkasen alla ulkosalla.

Lemminkäisen kuntosali palvelee kaikkia Nordic Nordicin asiakkaita.

Tarjolla on myös monenlaisia hoitoja, jotka hemmottelevat kehoa ja mieltä. Näihin kuuluvat muun muassa turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Pikijärventie 1b 18120 Heinola

Puhelin:

Sähköposti:

Verkkosivusto:

Vastuu tämän sivun sisällöstä ja ajantasaisuudesta kuuluu yritykselle