Heinolan Heila

Suomalaisen lähiruoan sanansaattaja, kahvila-ravintola ja pientuottajien kauppapaikka Heinolan Heila on ruokamatkailijan elämyskeidas nelostien varrella Heinolassa.

Lähiruokatorina aloittanut Heila on oma ainutlaatuinen maailmansa, josta löytyy niin kahvila-ravintola, kauppa, leipomo kuin oma pienpanimo ja viinitilakin. Suomen juurevin tuottajatalo ruokkii päivittäin ikimuistoisen maukkaasti sadat ohikulkijat ja paikalliset sekä tarjoaa kauppapaikan yli 250 pientuottajalle, jotka itse saavat määrittää tuotteidensa hinnan.

Notkuvien herkkuhyllyjen yli 11 000 tuotteen valikoimista löydät kattavasti laadukkaat kotimaisten pientuottajien ruoka- ja juomatuotteet ruokapöytään sekä käsityöläis-, lahjatavara- ja sisustustuotteet kotiin ja tuliaisiksi. Monipuolinen ja palveleva lihatiski on paikan veturi ja vaihtoehto markettien pakatulle lihalle. Erikoisuuksiakin sisältävän tuorelihatiskin valikoimista löytyy erilaisia leikkeleitä, makkaroita ja muita lihavalmisteita. Kaikki satokauden vihannekset, hedelmät ja marjat tulevat myyntiin suoraan lähiviljelijöiltä ja poimijoilta.

Seuraa Heilaa Instagramissa ja Facebookissa.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Työmiehentie 35 18200 Heinola

Puhelin:

Sähköposti:

Verkkosivusto:

Vastuu tämän sivun sisällöstä ja ajantasaisuudesta kuuluu yritykselle