Heinola DiscGolfPark World | Kippis

Heinolan KIppasuon alueella on yksi maailman laadukkaimmista frisbeegolfin harrastuspaikoista

“Frisbeegolf on mukavan rento harrastus, jossa yhdistyy ulkonaliikkumisen ilo mielenkiintoiseen peliin. Frisbeegolfia voit pelata yksin tai ryhmässä, tärkeintä on pitää hauskaa.” – Suomen Frisbeegolfliitto

Kaiken ikäisille ja -tasoisille frisbeegolf-elämyksiä tarjoavan Heinola DiscGolfPark Worldin, eli tutummin Kippiksen eri tasoiset radat haastavat pelaajansa monesti tutkimaan peliä myös itsensä sisältä.

Huomion arvoista on, että usean radan ja oheisaktiviteetin kokonaisuuden joukosta Pro-rata on arvosteltu maailman 5. parhaaksi radaksi yli 13 000 radan joukosta.

Alueen käyttö:

 • Kippiksen ratojen käyttö on kaikille maksutonta, mutta jos pidät alueesta niin voit halutessasi tukea paikallista LDG-yhdistystä alueen ylläpidossa ja kehityksessä vapaaehtoisella kierrosmaksulla. Muualla tälläiset radat olisivat maksullisia.
 • Pelata voit aina kun alue ei ole varattu tapahtumia varten. Tapahtumat löydät aina paikallisen LDG-yhdistyksen kalenterista.

Kippikseltä löydät:

 • 18 väyläinen ammattitason PRO-rata
  Tällä radalla haastetta riittää edistyneemmillekin ja peli muuttuu monilta osin henkiseksi.
 • 18 väyläinen amatööri AM-rata
  Suosituin rata, jossa monen tasoiset pelaajat voivat kokea onnistumisen tunteita.
 • 9 väyläinen lasten KIDS-rata
  Lasten rata sopii niin perheen pienimmille, mutta oikein mainiosti myös lähipelin harjoittelemiseen ja lämmittelyyn ennen varsinaista kierrosta.
 • 2 x 3 korin puttialue
  Paranna puttitaitojasi kahdella erilisellä kolmen korin alueella, joiden vaihtelevilla maaston muodoilla pääset Kippis-tunnelmaan. Puttialueilla on myös DiscGolfArena erilaisia puttipelejä varten!
 • 9 korin PuttiNolla (ristinolla)
  PuttiNolla on Heinolalaisen LDG-yhdistyksen kehittämä peli, jossa voit ystäväsi kanssa pelaamalla ristinollaa puttaamalla frisbeegolf-kiekkoilla 5, 10 ja 15 metrin heittopaikoilta.
 • Heittoverkko
  Tämän avulla voit heittää useita treenata tai lämmitellä useita heittoja hakematta kiekkoja kauempaa

Kippiksen tiedot löydät aina helposti muistettavasta osoitteesta: KIPPIS.org

Tervetuloa pelaamaan, nähdään radalla!

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Kippasuonväylä 30, 18100 Heinola

Puhelin:

Sähköposti:

Verkkosivusto:

Vastuu tämän sivun sisällöstä ja ajantasaisuudesta kuuluu yritykselle