Cronin’s Guesthouse kesäbistro & pub, Bed & Breakfast

pieni kodikas majatalo ja kesäbistro 5 minuutin päässä keskustasta, myös lähellä Vierumäkeä

Cronin’sin majatalossa on kodikas ja idyllinen tunnelma.
Majatalossamme on 6 viihtyisää huonetta, joissa on oma WC & suihku, TV, WiFi, viidessä huoneessa on myös oma parveke. Kaikki huoneet ovat 2 hengen huoneita, joista osaan saa myös lisävuoteen.
Aamiaisen voit nauttia viihtyisässä ravintolassamme ennen kuin matka taas jatkuu eteenpäin. Hotellikäytävällä on mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, joita asiakkaat voivat käyttää. Suosittelemme varaamaan huoneet suoraan puhelimitse, niin saatte tarvittaessa lisätietoa mahdollisiin kysymyksiin ja aina päivän parhaan hinnan. Puh. 044 2697204. Tarjolla myös mm. kesäteatteripaketteja Heinolan kesäteatteriin (lue lisää: https://www.cronins.fi)
Majatalo sijaitsee vain 5 minuutin matkan päässä Heinolan keskustasta ja noin 10 minuuttia Vierumäeltä. Lahteen ajaa reilu 20 minuutissa.
Myllyojan uimaranta on aivan kivenheiton päässä, lasten leikkikenttä myös ihan lähellä.
Kesäkuukausina (2024 12.6. alkaen, kts. tarkemmat aukioloajat nettisivuiltamme) kesäbistro & pub palvelee 4 päivänä viikossa, keskiviikosta lauantaihin. Tarjolla mm. lämpimiä ruokaisia leipiä, konditoriatuotteita, raikkaita salaatteja ym. pikkupurtavaa. Laaja olutvalikoima, A-oikeudet. Lämpimästi tervetuloa (isommat seurueet, lounasta ja kahvituksia tilauksesta puh. 0442697204)
Lisätietoa www.cronins.fi

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Cronin’s Guesthouse
Kausantie 4
18600 Myllyoja / Heinola

Puhelin:

Sähköposti:

Verkkosivusto:

Vastuu tämän sivun sisällöstä ja ajantasaisuudesta kuuluu yritykselle