Runsaasti hauskoja tapahtumia tulossa

Talvilomien ja laskiaisen yhteydessä on Heinolassa tarjolla useita mukavia tapahtumia!

Talven ja valon juhla 24.-27.2.
Valotaidetta Heinolan keskustassa kulkevan valotaidereitin varrella. Reitti kulkee tänä vuonna Heinolan WPK-talon (Kauppakatu 4) sisäpihalta Kymenkartanon katua alas Rantapuistoon ja sieltä kävelysiltaa pitkin Siltasaareen.

Reitin varrella ravintolat RantaCasino (Maaherrankatu 2) ja Heinolan Siltasaari (Siltasaari 1) palvelevat kävijöitä tapahtuman aikana.

Tähtien Talvirieha Heinolan Heinäsaaressa 26.2. klo 12-15
Koko perheelle talvisen mukavaa tekemistä Heinäsaaressa (Heinäsaarentie 101). Ohjelmassa talutusratsastusta, ponikärryttelyä ja tietenkin mäenlaskua. Alueella ulkokahvila, jossa tarjolla makkaraa, kahvia ja kuumaa mehua.

Tapahtuman järjestävät Visit Heinäsaari, sekä Lions Club Heinola Tähdet.

Laskiaisrieha Kippiksellä 27.2. klo 10
Frisbeegolfia talvella? No mikä jottei! Natural Born Disc Golfer ja Lords of Disc Golf järjestävät yhteistyössä yhden kierroksen parikilpailun laskiaissunnuntaina 27.2.2022 Kippasuo AM DiscGolfParkissa, Heinolassa. Kyseessä on kaikille aikuinen–lapsi-pareille avoin matalan kynnyksen parikilpailu, johon osallistumiseen ei vaadita kilpalisenssiä tai seurajäsenyyttä.

Lisätietoja kilpailun Facebook-sivulta

Laskiaisrieha Latumajalla 27.2. klo 10-14
Heinolan Latu ja Heinolan Voimisteluseura järjestävät perinteisen laskiaisriehan perinteisellä Latumajalla (Mustanportinkatu 19). Ohjelmassa mäenlaskua, napakelkkailua, koiravaljakkoajelua lapsille ja ongintaa. Kuumaa makkaraa suoraan grillistä! Onginnassa ja puffetissa käteismaksu.

Autot kannattaa parkkeerata jäähallin (Urheilukatu 2) parkkialueelle.

Takaisin ajankohtaisiin