Kesäteatterissa odotettavissa kasvua

Talvi on vielä kauneimmillaan, mutta Heinolan kesäteatterissa valmistaudutaan vauhdilla jo lähestyvään kesään ja kesäteatterikauteen. Tulevana kesänä Heinolan kesäteatterin lavalla esitetään Sari Siikanderin ohjaama hulvaton komedia Tenorit liemessä, jonka rooleissa nähdään Santtu Karvonen, Heikki Hela, Antti Lang, Pihla Penttinen, Kaisa Hela, Ursula Salo ja Taisto Oksanen.

Tenorit liemessä -esityksen tarinassa valmistaudutaan vuosisadan konserttiin, kun kaikki alkaa kuitenkin vähitellen mennä pieleen ja suurkonsertin esittäminen on peruuntumassa, Näytelmä on hulvattoman hauska komedia, joka on takuuvarmaa viihdettä kesäteatterin ystäville.

Tenorit liemessä (A Comedy of Tenors) on Ken Ludwigin käsikirjoittama ja Reita Lounatvuoren suuresti kehuttu hulvaton komedia, joka on saanut Euroopan kantaesityksensä helmikuussa 2017 Helsingin kaupunginteatterissa.

Viime kesän Flirttikurssi 55+ -esityksen näki kesän aikana yhteensä 21.000 katsojaa ja viime vuoteen verrattuna lipunmyynti on noin 3% edellä. Odotettavissa on siis jälleen vilkas kesäteatterikesä Heinolan katetulla kesäteatterilla.

Lue lisää: Heinolankesateatteri.fi

Takaisin ajankohtaisiin