Iiro Rantala ja Seela Sella Heinolan WPK-talolle

Syyskuussa Heinolan WPK-talolla nähdään useampikin hieno kulttuuritapahtuma. Iiro Rantala saapuu konsertoimaan Heinolaan keskiviikkona 14.9. kello 19. Kyseessä on Rantalan soolokonsertti, jonka järjestävät yhteistyössä Heinolan UNICEF-vapaaehtoiset, sekä Heinolan kaupungin kulttuuripalvelut- Konsertin tuotto käytetään UNICEF:in työhön maailman lasten hyväksi. Liput konserttiin 25€ ja ostettavissa ennakkoon Heinolan kulttuuripalveluista (Kauppakatu 4, 03 849 3606).

Kuva: Gregor Hohenberg

Seuraava upea esitys on luvassa keskiviikkona 28.9. kello 19, kun Seela Sella nähdään WPK-talon lavalla Ihan Seelana -esityksen myötä.

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Seela ja Kari ovat tunteneet toisensa vuodesta 1973 ja siitä lähtien myös työskennelleet paljon yhdessä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa. Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan.

Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

Liput 30€/28€ ostettavissa tähänkin esitykseen ennakkoon Heinolan kulttuuripalveluista (Kauppakatu 4, 03 849 3606).

Lisätiedot:
Heinolan kulttuuripalvelut, 03 849 3606

Takaisin ajankohtaisiin