Heinolassa ensi kesänä Tenorit liemessä

Nyt se on varmaa! Ensi kesänä Heinolan katetulla kesäteatterilla Tenorit liemessä!

Heinolan kesäteatterissa nähdään kesällä 2023 hulvaton komedia Tenorit liemessä. Ohjaajana jatkaa kuluneena vuonna Heinolassa ensimmäistä kerta ohjannut Sari Siikander. Näyttämöllä nähdään jälleen suomalaisen teatterin parhaimmistoa. Rooleissa nähdään mm. Santtu Karvonen, Pihla Penttinen, Heikki Hela, Kaisa Hela ja Antti Lang.

Tenorit liemessä -esityksen tarinassa valmistaudutaan vuosisadan konserttiin, kun kaikki alkaa kuitenkin vähitellen mennä pieleen ja suurkonsertin esittäminen on peruuntumassa, Näytelmä on hulvattoman hauska komedia, joka on takuuvarmaa ja nauruhermoja kutkuttavaa viihdettä kesän ratoksi.

Tenorit liemessä (A Comedy of Tenors) on Ken Ludwigin käsikirjoittama ja Reita Lounatvuoren suuresti kehuttu hulvaton komedia, joka on saanut Euroopan kantaesityksensä helmikuussa 2017 Helsingin kaupunginteatterissa.

Liput ovat myynnissä nyt! Varaa ja osta lippusi ennakkoon joko Heinolan kulttuuritoimistosta (Kauppakatu 4, 03 849 3606, kulttuuritoimisto@heinola.fi), Lippupisteen toimipisteistä tai suoraan verkosta Lippu.fi.

Esityskausi: 15.6.-26.7.2023

Takaisin ajankohtaisiin